Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ



ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ



Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ, διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.  Η παρουσίαση των Έργων θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Κέντρου στην οδό Πατησίων 65 & Ιουλιανού, από τις 18-24 Απριλίου.



Τα Βραβεία είναι τα εξής:
1ο Βραβείο: Χρηματικό βραβείο 300€ και υποτροφία πλήρους κάλυψης των διδάκτρων για ένα χρόνο στα τμήματα Αρχιτεκτονικής - Α.Τ.Ε.Ι., ή Καλών Τεχνών του Κέντρου μας.
2ο Βραβείο: Χρηματικό Βραβείο 200€ και υποτροφία πλήρους κάλυψης των διδάκτρων για ένα χρόνο στα τμήματα Αρχιτεκτονικής - Α.Τ.Ε.Ι., ή Καλών Τεχνών του Κέντρου μας.
3ο Βραβείο: Χρηματικό Βραβείο 100€ και υποτροφία πλήρους κάλυψης των διδάκτρων για ένα χρόνο στα τμήματα Αρχιτεκτονικής - Α.Τ.Ε.Ι., ή Καλών Τεχνών του Κέντρου μας.
4ο - 10ο Βραβείο: Υποτροφία 20% επί των διδάκτρων για ένα χρόνο στα τμήματα Αρχιτεκτονικής - Α.Τ.Ε.Ι., ή Καλών Τεχνών του Κέντρου μας.



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο που δε θα επιστραφεί.
2. ΤΕΧΝΙΚΗ: Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά θέλουν (Σχέδιο, Ζωγραφική, Κολάζ, μεικτές τεχνικές κ.λπ.).
3. ΜΕΓΕΘΟΣ: Το έργο να έχει διαστάσεις 35Χ50 cm.
4. Στο πίσω μέρος του έργου θα αναγράφονται ευδιάκριτα με κεφαλαία γράμματα τα στοιχεία του συμμετέχοντος: Επώνυμο, Όνομα, Διεύθυνση Κατοικίας (οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), Τηλέφωνο, e-mail (εφόσον υπάρχει), Ηλικία, Τάξη και Σχολείο.



Τα έργα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν σε φάκελο (όχι διπλωμένα), μέχρι το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010, στη διεύθυνση:
ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 65, Τ.Κ. 104 33 ΑΘΗΝΑ
(ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ)
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν πριν από την έκθεση.
Επαίνους για τη συμμετοχή τους θα λάβουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, μαζί με την πρόσκληση για να παραστούν στα εγκαίνια της Έκθεσης όλων των Σχεδίων, καθώς και στην απονομή των Βραβείων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 8250552 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ.



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου