Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ



«ΓΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»
Οι διακοπές του Πάσχα προσφέρονται να αξιοποιηθούν φωτογραφικά...
Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με αφορμή τον εορτασμό των 15 χρόνων από την ίδρυσή του, προκηρύσσει Πανελλήνιο φωτογραφικό Διαγωνισμό «Γεωγραφίας» για μαθητές γυμνασίου με θέμα «Γη και Άνθρωπος».
Στον διαγωνισμό οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε ψηφιακή είτε αναλογική φωτογραφική μηχανή, έγχρωμη ή και ασπρόμαυρη φωτογραφία και το μέγεθος της φωτογραφίας μπορεί να είναι κατά προτίμηση 20 cm Χ 30 cm (8"Χ12"), αλλά μπορούν να γίνουν δεκτές και φωτογραφίες με μέγεθος 20 cm Χ 25 cm (8"Χ10") ή 28 cm Χ 36 cm (11"Χ14").
Στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το όνομα πατέρα και μητέρας του, η τάξη και το σχολείο του, η διεύθυνση και το τηλέφωνό του.
Τα έργα πρέπει να κατατεθούν ως τις 30 Απριλίου στη διεύθυνση:
«Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Γεωγραφίας, Λόφος Πανεπιστημίου, 81100 Μυτιλήνη» με την ένδειξη «Μαθητικός Διαγωνισμός Γεωγραφίας»
Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή. Τρεις διακριθέντες μαθητές θα λάβουν τιμητικά βραβεία και επαίνους, στο τέλος Ιουνίου σε γιορτή που θα γίνει χώρο του Πανεπιστήμιου με καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής τους.
Περισσότερες πληροφορίες στο: 2251036449 (Κλωνάρη Αικατερίνη) Email: aklonari@geo.aegean.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου