Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ UNICEF 2010



Μεγάλο Bazaar στο Μετρό του Συντάγματος

Η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του Σχολικού έτους με μια νέα συλλογή σχολικών ειδών και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ.

Σε όλο τον κόσμο, περίπου 101 εκατομμύρια παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο, τα 53 εκατομμύρια από αυτά κορίτσια, ενώ υπάρχουν 781 εκατομμύρια ενήλικες αναλφάβητοι σε όλο τον κόσμο από τους οποίους το 64% είναι γυναίκες. Η UNICEF διέθεσε το 2009 μέσα από τα προγράμματα που διεξάγει σε όλο τον κόσμο σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση των παιδιών και την προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στο σχολείο αγοριών και κοριτσιών.

Από την Τετάρτη 1, έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, η UNICEF προσκαλεί τους φίλους των παιδιών να επισκεφθούν το μεγάλο bazaar με την πλήρη συλλογή των σχολικών της ειδών 2010, στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Στον ίδιο χώρο θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την εκπαίδευση των παιδιών σε όλο των κόσμο αλλά και την κατάσταση των παιδιών στο Πακιστάν, όπως την αποτύπωσαν επώνυμοι φωτογράφοι της UNICEF.

Τα σχολικά είδη UNICEF διατίθενται και από τo περίπτερο της στην Γλυφάδα στην διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγγέλου Μεταξά.
Τέλος τα τετράδια της UNICEF διατίθενται από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Άνω Γλυφάδας και την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ του Ελληνικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου