Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ efficientdiary

Το ημερολόγιο όπου καταγράφονται τα σημαντικότερα προσωπικά γεγονότα γίνεται και μέσω υπολογιστή και ανοίγει βεβαίως με κωδικό, για τα αδιάκριτα βλέμματα! Όσοι δεν διατηρείτε προσωπικό ημερολόγιο σας συνιστούμε να το κάνετε. Οι σημαντικές καθημερινές στιγμές αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν ανατρέξετε σε αυτές μετά από καιρό και ιδίως μετά από χρόνια. Αποτελούν στιγμές της ζωής σας που δεν θα ξεχαστούν με τον χρόνο.
Το ψηφιακό ημερολόγιο είναι κομψό, εύκολο στη χρήση και διαθέτει ισχυρό ηλεκτρονικό πρόγραμμα λογισμικού.

Διαθέτει ενσωματωμένο επεξεργαστή εγγράφων παρόμοιο με εκείνο της Microsoft Word. Μπορείτε να εισάγετε εικόνες, πίνακες, επισυνάψεις αρχείων, διευθύνσεις URL, να ρυθμίσετε το χρώμα του φόντου, την εικόνα φόντου για κάθε καταχώριση ημερολογίου ξεχωριστά, προκειμένου ημερολόγιο πιο ελκυστικό και πολύχρωμο.
Με τη τεχνική αναζήτησης φλας του πλήρους κειμένου, μπορείτε απλά να βάλετε μια λέξη στο ημερολόγιο για να βρείτε γρήγορα τις αντίστοιχες καταχωρήσεις!
Διαθέτει κάδο ανακύκλωσης ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μπορεί να διαγράψετε μια καταχώρηση χρονικού κατά λάθος.
Υπάρχει η δυνατότητα να ομαδοποιήσετε τα γεγονότα σε ξεχωριστούς φακέλους εκτός από τη διαχείριση κατά την ημερομηνία, μπορείτε να διαχειριστείτε.
Διατίθεται και σε δωρεάν μορφή που υπερκαλύπτει τις προσωπικές ημερολογιακές ανάγκες από την διεύθυνση http://www.efficientdiary.com/ . Το πρόγραμμα μόλις το κατεβάσετε αποθηκεύεται στο φάκελο "Τα έγγραφά μου».
Τα δεδομένα διασφαλίζονται είτε με προεπιλογή backup όπου αποθηκεύονται στο φάκελο «My Documents \ EfficientPIM AutoBackup», ή με εντολή Backup από το μενού Αρχείο προς κάποιο άλλο μέρος, όπως σε USB drive σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου