Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

4η Έκθεση


Παιδικό και Εφηβικό Βιβλίο

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το Υπουργείο Πολιτισμού (ΥΠΠΟΤ) διοργανώνουν με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού - εφηβικού βιβλίου, του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ) την 4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου  στις εγκαταστάσεις της HELEXPO,Λεωφ. Κηφισίας 39 (τηλ 210.61.68.888) στο Μαρούσι.
Στη διάρκεια αυτού του τετραημέρου, οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία ν' αγκαλιάσουν τα βιβλία και να ταξιδεύσουν μαζί τους στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Πρόκειται για μια ξεχωριστή συνάντηση που όχι μόνον κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών και των εφήβων αλλά και διευρύνει τους ορίζοντές τους μέσα από τη γραφή και την ανάγνωση.
Τι θα βρει ο επισκέπτης στην Έκθεση:
* Όλη τη βιβλιοπαραγωγή της χρονιάς για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.
* Μια τεράστια Παιδική Γωνιά (5-12 ετών) με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.
* Τη Γωνιά των Εφήβων (13-17 ετών).Όπου θα λειτουργήσουν και δύο εργαστήρια, της δημιουργικής γραφής και της βιωματικής συζήτησης των θεμάτων που αφορούν στην εφηβεία μέσα από τους κώδικες του θεάτρου.
* Τη Γωνιά Εκπαιδευτικών και Γονέων.
* Το περίπτερο του «Μικρού Αναγνώστη»-ο νέος κόμβος του ΕΚΕΒΙ για παιδιά http://www.mikrosanagnostis.gr/ με το δικό του πρόγραμμα εκδηλώσεων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου