Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΛΥΣΙΑΣ"
Τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ διοργανώνουν τον 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω internet ΛΥΣΙΑΣ.Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων ! Μπορείτε να δοκιμάσετε άμεσα το νέο παιχνίδι αναζήτησης, στρατηγικής και γνώσεων. Ψάξτε και βρείτε τα αντικείμενα των νέων του ΛΥΣΙΑ και απαντήστε στις ερωτήσεις που κρύβουν!
Αν έχετε ήδη εγγραφεί, ισχύουν οι ίδιοι κωδικοί, αλλά επιβεβαιώστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα στοιχεία σας (π.χ. τάξη και τηλ. επικοινωνίας). Αν όχι, γραφτείτε από το μενού της ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Παίξτε στον Δοκιμαστικό Διαγωνισμό διαβάζοντας προσεκτικά τις οδηγίες και εξερευνήστε τον δικτυακό τόπο του ΛΥΣΙΑ.
Η αρχική φάση θα διαρκέσει ένα μήνα από 1 έως 31 Μαρτίου ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου.
Βραβεύονται:  
Οι 3 πρώτοι από κάθε τάξη (από Δ΄ Δημοτικού μέχρι Γ΄ Λυκείου) που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην τελική φάση (σύνολο: 3 νικητές x9 τάξεις = 27 βραβεία).
Οι επόμενοι πρώτοι μετά τους 3 κάθε τάξης που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην τελική φάση.
Οι τάξεις των σχολείων των οποίων οι μαθητές συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο μέσο όρο κατά την αρχική φάση, με τουλάχιστον 5 συμμετοχές στην τελική φάση (σύνολο: 3 τάξεις 3 βαθμίδων = 9 βραβεία).
Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν αναμνηστικό δίπλωμα από τον δικτυακό τόπο.
Παράλληλα υπάρχει και ο καθημερινός διαγωνισμός, ο 5ος ΛΥΣΙΑΣ Quiz. Παίξτε κάθε βδομάδα προσπαθώντας να απαντήσετε στις ερωτήσεις του. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές  από Γ΄ Δημοτικού μέχρι Γ΄ Λυκείου!
  Περισσότερες πληροφορίες και διεκρινήσεις παρέχονται στην ιστοσελίδα www.lysias.gr ,από την ηλεκτρονική διεύθυνση info@lysias.gr και από το τηλ 210-6186000 (εσωτ.0523).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου