Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ...


   ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
Την Παρασκευή  21 Ιανουαρίου οι μαθητές ήρθαν στο χώρο του σχολείου ιδιαίτερα χαρούμενοι. Η τελετή της κοπής της βασιλόπιτας «έσπαζε» την καθημερινότητα  του ωρολογίου προγράμματος.
    Οι τέσσερις πρώτες ώρες ήταν διδακτικές αλλά οι μαθητές ήταν «αγχωμένοι» για το προγραμματισμένο γεγονός. Όλοι ελπίζανε το φλουρί να βρεθεί στο δικό τους κομμάτι. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε την πέμπτη ώρα  σε κάθε τάξη  από τον διδάσκοντα καθηγητή. Όλη η διαδικασία περιείχε ένα κύμα χαράς και ενθουσιασμού, ιδιαίτερα τη στιγμή που μοιράζονταν τα κομμάτια.  Δώσαμε ευχές ο ένας στον άλλο καθώς και τα συγχαρητήριά μας στους συμμαθητές μας  που κέρδισαν το φλουρί . Το αντίκρισμα της τύχης τους ήταν ένα βιβλίο , το οποίο θα τους συνοδεύει για όλη τους τη ζωή και θα τους θυμίζει ότι η τύχη ήταν με το μέρος τους τη χρονιά του 2011. 
Οι τυχεροί του 2011 είναι οι: Γιαννόπουλος Χρήστος (Α1), Κούκα Ριγκελς (Α2), Μουδάτσου Αγγελική (Α3), Χρονόπουλος Νεκτάριος (Α4), Ανδρίκογλου Νικόλαος (Β1), Μιχαλιού Εμμανουέλα (Β2), Τσαντεκίδης Νικόλαος (Β3), Αναγνωσταράς Παναγιώτης (Γ1), Κοτανίδου Ουρανία (Γ2), Παπατσάκωνας Ανδρέας (Γ3), Χρήστου Ελευθέριος (Γ4) και ο Διευθυντής Κωνσταντίνος Καλός (Εκπαιδευτικών και υπαλλήλων σχολείου).
Οι βασιλόπιτες και τα βιβλία ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας.
     Στο τέλος της 5ης ώρας οι μαθητές κατευθύνθηκαν στα σπίτια τους με  πολλή χαρά  και ελπίζοντας του χρόνου να είναι αυτοί οι τυχεροί!
ΜΑΡΙΑ- ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Β1)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου