Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Windows Defender


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

Ο Windows Defender είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που προστατεύει τον υπολογιστή από αναδυόμενα παράθυρα και τις απειλές για την ασφάλεια που προκαλούνται από λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλα ανεπιθύμητα λογισμικά. Διαθέτει προστασία σε πραγματικό χρόνο, ένα σύστημα παρακολούθησης που συνιστά τη λήψη μέτρων για την προστασία από το λογισμικό υποκλοπής , όποτε ανιχνευθεί, και περιορίζει στο ελάχιστο τις διακοπές εργασίας, βοηθώντας να παραμένετε παραγωγικοί.
Κατά την εγκατάσταση του Windows Defender, είναι δυνατή η άμεση σάρωση του υπολογιστή σας για λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό που ενδέχεται να έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις σαρώσεις και να επιλέξετε τα επικίνδυνα στοιχεία να αφαιρούνται ή να απομονώνονται αυτόματα. Σε περίπτωση που επικίνδυνο λογισμικό επιχειρήσει να εκτελεστεί ή να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, το Windows Defender σάς ειδοποιεί και σας βοηθά να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις του λογισμικού προστασίας από υποκλοπές.
Το Windows Defender προβάλλει λεπτομερή στοιχεία για κάθε λογισμικό υποκλοπών που εντοπίζει, όπως περιγραφή της απειλής, το σημείο του υπολογιστή όπου βρίσκεται το λογισμικό, αξιολόγηση του κινδύνου και προτεινόμενη ενέργεια αντιμετώπισης. Τα στοιχεία αυτά σάς βοηθούν να ενημερώνεστε προτού αποφασίσετε να το αφαιρέσετε. Μπορείτε να αφαιρέσετε το λογισμικό υποκλοπής spyware μόνιμα ή να το απενεργοποιήσετε προσωρινά μέσω της δυνατότητας Καραντίνα λογισμικού υποκλοπής Spyware.
Απαιτήσεις συστήματος:
• Επεξεργαστής: Pentium στα 233 MHz ή ισχυρότερος, Pentium III (προτείνεται)
• Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 ή μεταγενέστερα ή Windows XP Service Pack 2 ή μεταγενέστερα ή Windows Server 2003 Service Pack 1 ή μεταγενέστερα.
• Μνήμη: 64 MB RAM (τουλάχιστον), 128 MB RAM (προτείνεται)
• Χώρος στο δίσκο: 20 MB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
• Πρόγραμμα περιήγησης στο Web: Internet Explorer 6.0 ή νεότερη έκδοση
Σημείωση: Ο Windows Defender δεν εκτελείται στα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows Me, Microsoft Windows 98 και Microsoft Windows NT.
Για να το κατευάσετε πατήστε εδώ:

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος Α2

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mprabo re paidia!tetoia 8eloume!

Δημοσίευση σχολίου