Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Avast! Free Antivirus 6


από τα καλύτερα δωρεάν antiviruses

Το Avast! Free Antivirus 6 αποτελεί ένα δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς και spyware, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χαμηλή κατανάλωση πόρων του συστήματος. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες προσφέρει προστασία για τον browser, το e-mail, τον Instant Messenger και τα δίκτυα P2P.
Ένα ειδικό game mode, το οποίο ενεργοποιείται όποτε το θελήσετε, μειώνει την κατανάλωση πόρων του guard στο παρασκήνιο, ώστε να μην υπάρχει επίδραση στις επιδόσεις. Εκτός αυτού το Avast χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να μειώσει το χρόνο ολοκλήρωσης του scan. Έτσι, για παράδειγμα, παράγεται ένα είδος ψηφιακού αποτυπώματος για τα μη μολυσμένα αρχεία με αποτέλεσμα αυτά να μην ελέγχονται όσο δεν αλλάζουν.
Το "AutoSandbox",για παράδειγμα, επιτρέπει την εκτέλεση των ύποπτων προγραμμάτων σε μια προστατευμένη περιοχή.
Το Avast Free Antivirus δεν περιλαμβάνει firewall, spam filter, sandbox ή ανιχνευτή κακόβουλων script –αυτά περιλαμβάνονται στις εμπορικές εκδόσεις Avast Pro και Avast Internet Security.
Διατίθεται από την διεύθυνση:  http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download
 ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΛΕΙΤ. ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 2000 | Windows 7 (32 bit) | Windows 7 (64 bit) | Windows Vista (32 bit) | Windows Vista (64 bit) | Windows XP
ΤΙΜΗ: Free
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ALWIL Software
ΜΕΓΕΘΟΣ: 59.72 MB

4 σχόλια:

GAMER είπε...

egw 3erw polla programmata!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Όσα από τα παρακάτω δωρεάν προγράμματα έχουν την ένδειξη RT (Real Time) προσφέρουν προστασία σε πραγματικό χρόνο, ακριβώς όπως και τα εμπορικά.

Τα υπόλοιπα σκανάρουν μόνο όταν θέλουμε εμείς, οπότε είναι καλό συμπλήρωμα για όποιον έχει λόγους να θέλει και μια άλλη «γνώμη» (όταν υπάρχει υποψία ή ένδειξη μόλυνσης). Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, εκτός από την προστασία σε πραγματικό χρόνο που είναι απενεργοποιημένη, όλες οι άλλες λειτουργίες και η μηχανή σκαναρίσματός τους είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των εμπορικών εκδόσεων. Επίσης, το ανοιχτού κώδικα αντιβιοτικό ClamWin πρόκειται μάλλον σύντομα να γίνει και αυτό πλήρες, ενώ ήδη περιλαμβάνει plugin για το Outlook για αυτόματο έλεγχο της εισερχόμενης αλληλογραφίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στα Τείχη Προστασίας ΔΕΝ περιλαμβάνεται η ένδειξη RT, μια και η ύπαρξη αυτού του χαρακτηριστικού είναι αυτονόητη στα συγκεκριμένα προγράμματα.

ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ & ANTITROJANS

1 - RT AntiVir Personal Editionhttp://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
2 - RT AntiVirus Guard (AVG) Free Editionhttp://free.avg.com/ww-en/homepage
3 - A Squaredhttp://www.emsisoft.com/en/
4 - RT Avast! Home Editionhttp://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download
5 - BitDefender Free Editionhttp://www.bitdefender.com/bd/site/d...php?menu_id=21
6 - ClamWin http://www.clamwin.com
7 - Ewido Security Suitehttp://www.ewido.net/en/download/
8 - MicroWorld eScan Free http://www.mwti.net/antivirus/free_utilities.asp
9 - Startest (ΜΟΝΟ για Win 9x & ME)http://digilander.libero.it/zancart/startest.html

GAMER είπε...

alla an dn sas pirazei 8elw egw na kanw tis anarthseis!exw balh eidi ena!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
aaaa....sas aresei to i-pod pou evala?

ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ είπε...

Βεβαίως Παναγιώτη και θέλουμε να αναλάβεις να παρουσιάζεις προγράμματα για υπολογιστές με εκλαίκευμένο τρόπο, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κυρίως οι αρχάριοι που τα έχουν ανάγκη και δεν μπορούν εύκολα να τα ανακαλύψουν. Προσπάθησε να έχουμε δυο προγράμματα το μήνα!

GAMER είπε...

Ο.Κ

Δημοσίευση σχολίου