Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ


ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ
Νέα διάκριση στο Διάλειμμα ήρθε σήμερα το πρωί από Ιδρυμα του ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. Συγκεκριμένα από την οργάνωση του που τιτλοφορείται ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ".
Λάβαμε το Πρώτο Βραβείο διότι το 2010 είχαμε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από όλες τις μαθητικές ιστοσελίδες των Βαλκανίων.
Ο Διευθυντής, οι υπέυθυνοι καθηγητές και 7μελής μαθητική αντιπροσωπεία της δημοσιογραφικής ομάδας, προσκαλέστηκαν να παραστούν στην τελετή βράβευσης που θα γίνει στην πόλη των Σκοπίων στις 3 Μαϊου 2011. 
Το πρόβλημα είναι ότι οι αξιωματούχοι του βραβείου ιδιοποιούνται το όνομα της Μακεδονίας. Ειδικότερα αντί του FYROM χρησιμοποιούν το "Μακεδονία" και ως έμβλημα η οργάνωση έχει τον ήλιο της Βεργίνας.
Είμαστε σε δίλημμα αν πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση. Γι΄ αυτό καλούμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να εκφράσουν την αποψή τους μεσω του e-mail του διαλείμματος (todialeimma@gmail.com) , σήμερα μέχρι τις 22:30. Το αποτέλεσμα θα το ανακοινώσουμε στις 23:00, το οποίο θα καθορίσει και τη στάση μας, ώστε να τους τη γνωστοποιήσουμε.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Η είδηση  είναι  κατασκευασμένη λόγω της ημέρας (πρωταπριλιά).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και εμείς βρισκόμαστε σε δίλημμα, δεν μπορώ να πω ούτε ναι ούτε όχι. Δύσκολη απόφαση και είναι ακόμη πιο δύσκολη η σωστή επιλογή!!!

GAMER είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου