Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
    
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας τις 14 Απριλίου ημέρα Πέμπτη  πραγματοποίησε  την προγραμματισμένη του εκδρομή στο Λαύριο. Τα παιδιά τα κυρίευσε η αγωνία κι η χαρά γι αυτή την εκδρομή.
     Το πρωί  οι μαθητές μπήκαν στα λεωφορεία με σκοπό να φτάσουν στον προορισμό τους. Ένας συμμαθητής μας με την κιθάρα του, έπαιξε μουσική και τραγούδησε τραγούδια, τα οποία μας διασκέδασαν σε όλη τη διαδρομή.
     Όταν φτάσαμε συναντήσαμε μπροστά μας  το υπέροχο λιμάνι του Λαυρίου.  Τα παιδιά  χωριστήκαμε σε ομάδες  και προσπαθήσαμε ν ανακαλύψουμε κάθε γωνιά του Λαυρίου.  Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη πλατεία στο κέντρο της πόλης, η οποία μας σαγήνευσε και μας πρόσφερε ατέλειωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης.  Γύρω από αυτή υπήρχαν πολλές καφετέριες όπου γέμισαν με μαθητές. 
 Εντύπωση μας προκάλεσε το προσφυγικό καταφύγιο που υπήρχε στην περιοχή.  Ρωτώντας ανακαλύψαμε ότι εκεί φιλοξενούνται πολιτικοί πρόσφυγες.
     Κατά την επιστροφή όλοι οι μαθητές ήταν ενθουσιασμένοι από την εκδρομή και γεμάτοι με θετικές αναμνήσεις.
ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kata tin gnomi mou i diadromi itan apaisia...o odigos itan toso ilithios pou mas pige meso kerateas anti gia paraliaki! katcame episis poli ligo sto layrio..perimename parapanw

Δημοσίευση σχολίου