Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ...


ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ

Αισιόδοξα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 15μελές του σχολείου. Συναποφάσισαν να ενισχύσουν τον Εθελοντικό Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Να βοηθήσουν τα παιδιά που η ζωή τους δεν ήταν όπως θα επιθυμούσαν.
Συμμετοχή μπορεί να έχει ο καθένας μας (μαθητής ή γονέας), αρκεί να αγοράσει το "χαμογελαστό σελιδοδείκτη" που κυκλοφόρησε η ανθρωπιστική όργανωση "Χαμόγελο του Παιδιού" που στηρίζει παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κοστίζει 1€ και οι παραγγελίες δίδονται στους ταμίες των τμημάτων μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.
Τα χρήματα από τους σελιδοδείκτες πηγαίνουν για την διατήρηση της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, η οποία στηρίζει κάθε παιδί που έχει ανάγκη.
Ο σελιδοδείκτης είναι προσεκτικά σχεδιασμένος ώστε να είναι χρηστικός, ενημερωτικός, αφού αναγράφει όλες τις δράσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας του οργανισμού, καθώς και διαδραστικός, αφόσον προτρέπει τους μαθητές να στείλουν τις απόψεις τους σχετικά με το τι χρειάζεται ένα παιδί για να χαμογελάει, ενώ παράλληλα τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν τα ίδια τα λογότυπα του οργανισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου