Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΤΑ



41ος Διεθνής Διαγωνισμός Έκθεσης

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης διοργανώνουν  διαγωνισμό επιστολικής έκθεσης στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές γυμνασίου μέχρι 15 ετών.
Το θέμα που επιλέχθηκε είναι: «Γράψτε μία επιστολή σε έναν αθλητή/τρια ή μία μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες».
Οι εκθέσεις πρέπει έχουν τη μορφή και τα χαρακτηριστικά μίας επιστολής (ημερομηνία και τόπος, διεύθυνση παραλήπτη, χαιρετισμός στην αρχή και στο κλείσιμο, υπογραφή), καθώς και έκταση έως 800 λέξεις. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές  πρέπει να καταθέσουν τις εκθέσεις τους ως την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012 στο σχολείο τους. 
Η κάθε έκθεση θα πρέπει να συνοδεύεται από έγχρωμη φωτογραφία και να αναφέρεται το όνομα και η διεύθυνση του Σχολείου στο οποίο ανήκει ο υποψήφιος, ο αριθμός των λέξεων, το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, το φύλο, η τάξη φοίτησης, η διεύθυνση του υποψηφίου, καθώς και οι ξένες γλώσσες που γνωρίζει.
Οι τρεις πρώτοι νικητές σε παγκόσμιο επίπεδο θα βραβευθούν με χρυσό μετάλλιο ο πρώτος, με ασημένιο ο δεύτερος και με χάλκινο ο τρίτος.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στις ιστοσελίδες: www.upu.int/en/the-upu/international-letter-writing-competition-for-young-people.html και http://www.elta.gr/ ή στο τηλέφωνο 210-3353486 (Ματζιάρη Βίκυ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου