Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

100.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ


655 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δημιουργήσαμε ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη παιδιών του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας να εκφράζονται κοινοποιώντας  τις απόψεις τους στο διαδίκτυο. Την 7η Δεκεμβρίου 2009 όταν μαθητές της δημοσιογραφικής ομάδας δημιούργησαν την ιστοσελίδα to-dialeimma.blogspot.com δεν υποπτευόμασταν την σημερινή εξέλιξη. Δύο χρόνια και τριάμισι μήνες μετά να έχουμε δεχτεί 100.000 (και πλέον) επισκέψεις και να έχουν γίνει 655 αναρτήσεις.
Η επιτυχία δεν ήλθε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα που έχει συμμετοχή το σύνολο της σχολικής κοινότητας του 3ου Γυμνασίου. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Κυριολεκτούμε, γιατί εμείς μετράμε την συμμετοχή και δεν την αξιολογούμε ποσοτικά.
Συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια είναι λοιπόν οι επισκέπτες, αυτοί που εκφράζουν με μήνυμα την άποψή τους, όσοι γράφουν ή επιμελούνται τα κείμενα. Αυτοί που μας δίνουν ιδέες. Οι ειδικοί που με ευχαρίστηση δέχονται να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους. Χρήσιμες μας είναι και οι καλές κουβέντες αλλά και οι γκρίνιες.
Αναρτήσεις  μας αναδημοσιεύονται σε άλλες ιστοσελίδες ή χρησιμοποιούνται σε σχολικές δραστηριότητες.
Μας θεωρούν πρότυπο σχολικής ιστοσελίδας! Αισθανόμαστε όμορφα που μετέχουμε με την εμπειρία και την μέθοδο λειτουργίας μας στην διάχυση και ανάπτυξη νέων μορφών έκφρασης. Στην καλλιέργεια αισιόδοξων μηνυμάτων...
Επισκέπτες της ιστοσελίδας ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ δεν είναι μόνο οι γονείς και οι μαθητές του σχολείου μας. Το εύρος της είναι πανελλαδικό. Είναι και παγκόσμιο, όπου υπάρχουν Έλληνες, με σταθερούς επισκέπτες κυρίως από Κύπρο, Γερμανία, Ρωσία, Βρετανία, Καναδά, και  Ουκρανία.
Συνεχίζουμε υπηρετώντας την ανάγκη έκφρασης της σχολικής κοινότητας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, με εντιμότητα  χωρίς ακρότητες και φανατισμούς.
Τέλος νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους εκτός σχολικής μονάδας συνεργάτες μας που μεταφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους στους μαθητές της δημοσιογραφικής ομάδας, ώστε να επιμελούνται την εύρυθμη λειτουργία  της ιστοσελίδας.
ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι για την ποιότητα των ειδήσεων και το κυριότερο ότι τα θαυμάσια κείμενα γράφονται κυρίως από παιδιά.
Εξαιρετικά τα ειδικά θέματα που τα υπογράφουν υπεύθυνα πρόσωπα ή αρμόδιοι έγκριτοι οργανισμοί.
Αξιοθαύμαστη η τακτικότητα και η ποικιλία των θεμάτων που δημοσιεύετε.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα περάσατε τις 100.000 επισκέψεις. Ο κόσμος αναζητά την ποιότητα και αν την ανκαλύψει την τιμά...
Βαρέθηκε την απαισιοδοξία και τον ξύλινο λόγο!

Δημοσίευση σχολίου