Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

4 - 20 Μαΐου


35η Γιορτή Βιβλίου


Το πεδίον του Άρεως θα φιλοξενήσει την 35η Γιορτή Βιβλίου το διάστημα 4-20 Μαΐου. Διοργανώνεται από τον   Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.
Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για  τη νέα εκδοτική παραγωγή βιβλίων  αλλά να γνωρίσουν και παλαιότερους τίτλους.  Τα περίπτερα των εκδοτών εμπορεύονται στο χώρο της Γιορτής τα βιβλία που εκθέτουν αλλά με τιμές ακριβότερες των βιβλιοπωλείων.
Στη διάρκεια της Γιορτής είκοσι έξι ( 26 ) Έλληνες γελοιογράφοι παρουσιάζουν έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας με τίτλο « Οι γελοιογράφοι bookάρουν» και θέμα την κρίση σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Παράλληλα θα υπάρχουν καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της Γιορτής Βιβλίου και άλλες  εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους,  όπως  κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες για τις  δραστηριότητες θα βρείτε στην διεύθυνση: http://www.seva.gr/ ή στα τηλέφωνα του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών: 210 38 30 029 και 210 33 03 268.
Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα–Πέμπτη 6:00 μ.μ.–10:00 μ.μ. Παρασκευή–Σάββατο 6:00 μ.μ.–10:30 μ.μ. Κυριακή 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ. Η πρόσβαση  στο Πεδίον του Άρεως  από την Γλυφάδα εξυπηρετούν τα αστικά λεωφορεία που συνδέονται με  το ΜΕΤΡΟ και κατεβαίνεις στάση Βικτώρια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου