Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

UNICEF



  Bazaar και όχι μόνο, στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος

Τα σχολεία ανοίγουν και η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα που θα μετατραπούν σε πολύτιμη βοήθεια για τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά στον κόσμο που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το σχολείο. Φέτος ιδιαίτερα έχει ως στόχο  να στείλει στο σχολείο όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.
Η εκστρατεία ξεκινά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου με ένα μεγάλο bazaar στο Μετρό στο Σύνταγμα, για 3 ημέρες, μέχρι και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ
Στον ίδιο χώρο θα παρουσιασθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Εκπαίδευση για όλα τα παιδιά» καθώς και ντοκουμέντα από τις παρεμβάσεις της UNICEF για τα παιδιά που πλήττονται από την κρίση στη Συρία.
Τα είδη της UNICEF καθώς και παραγγελίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εκτός του Bazzar να τα προμηθευτούν και στο ηλεκτρονικό κατάστημά της  στο http://www.unicef.gr/products.php και στην περιοχή της Γλυφάδας από το περίπτερο  UNICEF που βρίσκεται στη διασταύρωση Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου