Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

5ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ


ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημιουργούνται 77 θέσεις  εργασίας πεντάμηνης διάρκειας για ανέργους, στο Δήμο Γλυφάδας και στο νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής, από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Η μηνιαία αμοιβή θα είναι 625€ και οι ασφαλιστικές εισφορές θα καλύπτονται από τον ΟΑΕΔ.  
Το Πρόγραμμα με την Περιφέρεια Αττικής αφορά την «Προώθηση έργων αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και προστασία της βιοποικιλότητας». Οι θέσεις εργασίας είναι:
ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
Οικονομολόγος- Λογιστής(ΠΕ ή ΤΕ)
1
Γραμματέας(ΔΕ)
1
Δασοπόνοι (TΕ)-Δασολόγοι (ΠΕ)
3
Εργάτες (ΥΕ)
45

Η 1η ΣΕΛΙΔΑ της αίτησης
Το Πρόγραμμα με  το Δήμο Γλυφάδας αφορά την  «Αρωγή ανήμπορων και ηλικιωμένων στο σπίτι». Οι θέσεις εργασίας είναι:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
Ψυχολόγοι (ΠΕ )
1
Κοινωνικοί Λειτουργοί (ΠΕ ή ΤΕ)
2
Νοσηλευτές (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ)
2
Φυσικοθεραπευτές TE
2
Κοινωνικοί Φροντιστές (ΔΕ)
6
Καθαριστές- Οικιακοί βοηθοί (ΥΕ)
12
Οικονομολόγοι (ΠΕ ή ΤΕ)
1
Επικοινωνία-Δημόσιες σχέσεις (ΠΕ ή ΤΕ)
1


Η 2η σελίδα της αίτησης
Η προθεσμία υποβολής της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης (ειδικό έντυπο) είναι δεκαήμερη, από 5 έως 15 Οκτωβρίου. Κατατίθενται στα γραφεία του διαχειριστή του προγράμματος που είναι η  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ [3ης Σεπτεμβρίου 69 ( 2ος όροφος) Αθήνα, ώρες 9.00 – 14.00 τηλ. 2108813760, 6944737831, 6980637140] ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή απευθύνοντάς την προς την  Μαρία Χατζή για την Ηράκλεια Ενωση Αττικής Ταχυδρομική Θυρίδα 70063    Γλυφάδα 16601.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Δήμο Γλυφάδας, την  ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ  και τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ του Νότιου  Τομέα. 
Καθώς και από τις ιστοσελίδες:  www.herakleia-att.gr , www.epanad.gov.gr («Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ) , www.asep.gr (Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα Αιτήσεων  Διαγωνισμοί Φορέων  Κοινωφελής Εργασία)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου