Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Διαγωνισμός Σύνθημα


Διεθνές Έτος Συνεργασίας για το Νερό 
  
Το 2013 καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ ως το Παγκόσμιο Έτος για τη Συνεργασία για το Νερό. Η συμμετοχή σας σε αυτήν την εκστρατεία του Διεθνή Οργανισμού μπορεί να γίνει λαμβάνοντας μέρος στον σχετικό διαγωνισμό- σύνθημα. Η πρότασή σας μπορεί να επιλεγεί ως το επίσημο σύνθημα για την εκστρατεία.
Στο διαγωνισμό  συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτως κράτους και ηλικίας, με τη δημιουργία ενός μικρού και "πιασάρικου" συνθήματος, γραμμένου στ' αγγλικά, εύκολου να κατανοηθεί και ελκυστικού στο ευρύ κοινό. Μπορείτε να δηλώσετε όσες συμμετοχές επιθυμείτε. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2012.
 Πατώντας στην παρακάτω διεύθυνση  συμπληρώστε την  φόρμα συμμετοχής:
Επιτροπή αντιπροσώπων του τμήματος του ΟΗΕ για το Νερό, την ΟΥΝΕΣΚΟ καθώς και των συνεργατών τους θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες συμμετοχές από τις οποίες  θα καθοριστεί ο τελικός νικητής του διαγωνισμού μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, που θα διεξαχθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου  2012 .
Ο συντάκτης του νικητήριου σλόγκαν θα προσκληθεί στην εναρκτήρια συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Διεθνές Έτος Συνεργασίας για το Νερό στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΥΝΕΣΚΟ, στο Παρίσι στη Γαλλία τον Ιανουάριο του 2013. Το βραβείο περιλαμβάνει την κάλυψη κόστους αεροπορικής μετακίνησης από και προς στο Παρίσι καθώς και διήμερη διανυκτέρευση.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στην διεύθυνση: http://www.unwater.org/watercooperation2013/slogan.html  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου